به صدای زمین گوش بده!
رادیو صدای زمین از آن اتفاقات حال خوب کن اساسی ست. اسماعیل باستانی و شاهین شرافتی نیم ساعت چهل دقیقه — کمی بیش تر و کمی کمتر — می برندمان به دنیای صداها تا یادمان نرود یک وقت که صدای زمین بهترینِ زمزمه هاست.
تیم OrangeInk با معرفی اپلیکیشن ها، وب سایت ها و نکات مدیریت شخصی شما را در شروع یک سال تحصیلی بهتر همراهی می کند.
رادیو صدای زمین از آن اتفاقات حال خوب کن اساسی ست. اسماعیل باستانی و شاهین شرافتی نیم ساعت چهل دقیقه — کمی بیش تر و کمی کمتر — می برندمان به دنیای صداها تا یادمان نرود یک وقت که صدای زمین بهترینِ زمزمه هاست.
تمام شماره های قبلی رادیو صدای زمین را می توانیم از بیپ تیونز دانلود کنیم و یا عضو کانال رسمی رادیو صدای زمین بشویم.
ما با یکی از بهترین پادکست های فارسی چند سال اخیر مواجه هستیم. رادیو صدای زمین را خیلی گوش کنیم.
کتابخوان فیدیبو با همکاری دیجی کالا یک کمپین داغ تا آخر تابستان برگزار می کند که می توانیم با آن همراه شویم و قفسه های کتابخانه ی دیجیتال مان را حسابی مجهز کنیم برای یک پاییز دلنشین. کمپین از این قرار است که هر روز یک کتاب معروف توسط فیدیبو رایگان اعلام می شود؛ شما می توانید آن کتاب را خیلی ساده در فیدیبو دانلود کنید و برای یک پاییز پُر کتاب آماده شوید. بعد می شود با شروع سال تحصیلی که درس ها سبک تر هم هستند فاصله های خالی بین کلاس ها و یا حتی در گوشی بگوییم در برخی از کلاس ها مثلا یک رمان پر کشش و جذاب خواند و حظ برد.
همه ی این اتفاقات جذاب درون خود فیدیبو اتفاق می افتد. پس اول از همه آن را از لینک های زیر دانلود کن.
آن صحبت در گوشی را از ما نشنیده بگیرید. اما اگر نگرفتید، حواس تان باشد هرازگاهی دست تان را بالا ببرید و از استاد سوالی بپرسید که یعنی خیلی هم حواس تان هست. البته خود شما این چیزها را بهتر از ما می دانید.
نیوُ اپلیکیشن مدیریت حساب و کتاب ها برای همه است. محصل باشید، دانشجو یا مشغول به کار، خانه دار باشید یا بازنشسته، نیوُ هوای حساب و کتاب هایمان را دارد. کمک مان می کند ولخرجی نکنیم و تازه کلی هم پس انداز کنیم.
همین پروژه ی مشترکی که با یکی از دوستان راه انداخته اید و دارد پر و بال می گیرد، موعد رسیدن به چک ماه بعد، پس اندازی که با خودتان وعده کرده اید تا آخر امسال بسازیدش، و مدیریت اقساط تان را همه و همه بسپارید به نیوُ. ساده کار می کند. جذاب است و به نتیجه می رساندتان.
اندرویدی هستید یا به سیب علاقه دارید، همین حالا شروع کنید هوای کیف پول تان را بیشتر داشته باشید.
یه روز سرد پاییزی که باز از غصه لبریزی…
یه روزایی هست تو پاییز که هوا یه سردی و یه تنبلی قشنگی توشه. همون روزا که ممکنه صبح که از خواب پا میشی یه بارونِ جان هم زده باشه و همه چی دست به دست هم بده تو دلت بخواد فعلا بی خیال یه رختخواب گرم نشی. اولین چیزی که این مواقع به ذهن آدم می رسه اینه که خیابونا رو طبق هیچ قاعده ای بدون ترافیک و متروها رو خالی از سکنه تصور می کنه؛ پس پیش خودت میگی تازه زود هم از خواب بلند شدی و رأس هشت دانشگاهی:)
حالا ساعت 9:15 است و شما خوشحال رسیدی سر کلاس نظریه ی جامعه شناسی 2. از در که وارد میشی کل کلاس میره رو هوا! امروز تو ارائه داشتی و پاک فراموش کرده بودی. استاد از بالای عینک نگاهت می کنه و میگه: بفرمایید، منتظریم! تو که هیچی برای پرزنت آماده نکردی، دو راه بیشتر نداری: یا بگی آماده نیستم، یا بری سراغ کاکو که بهت کمک کنه، خاصه که موضوع ارائه ی تو هم «بررسی طنز در فضای مجازی» بوده.
لپ تاپ رو که به دیتا پروژکتور وصل کردی، میری تو یه صفحه ای که عین گوگل ه. تصویر روی پرده افتاده. تایپ می کنی: طنز در فضای مجازی. استاد میگه: پاور پوینتتونو ارائه بدید جانم! تو میگی: بله استاد، اجازه بدین. دکمه ی سرچو می زنی. همه منتظر نتایج معمول گوگل هستند که یه پیغام دیگه میاد رو صفحه:
– «کاکو طنز در فضای مجازی میخوی چیکار؟»
– برا ارائه تو کلاس
– حالو خیلی واجبه؟
– «ها کاکو»/نه عامو
– خَعله خُب کاکو، صبروم بده تا بگردم بیبینم چیطو میشه ولی قولت نمیدما!
– باشه کاکو:)
– و …
و تو از همین جا شروع می کنی و درباره ی طنز در فضای مجازی بحث می کنی. کلاس پر از انرژی شده. فکر می کنن همه چی برنامه ریزی شده بوده و وقتی ارائه تموم میشه استاد عینکشو بر میداره و با لبخندی که تا حالا کسی ندیده اولین نفر برات دست میزنه…
پس درود بر «گوگل شیرازی»، نوآوری درجه یک پوریا بزرگی و این روز زیبای پاییزی:
googleshirazi.com
با این اپلیکیشن زمان خودتو مدیریت کن.
پیش میاد که یه روز باید بری دانشگاه، باید بری کتابخونه تا به پروژه ی استاتیک یا مقاومت مصالح که همین پنجشنبه باید تحویل بدی برسی، بعدازظهر باید بری سر کار و شب هم با بچه ها کافه میم قرار داری. از طرفی تو انجمن علمی دانشگاه هم برای یه اردوی بازدیدی هفته ی دیگه دارین برنامه ریزی می کنین و شما همچنین در هفته نامه ی دوشنبه نامه ی دانشگاه هم قلم می زنی. همه این کارها که کلی هم کیف داره، و اصلا دانشجو بودن یعنی اینجوری سرت شلوغ باشه و حالت خوب باشه، میتونن به یه سردرد مزمن تبدیل بشن که هیچ یک از اعضای خانواده ی محترم ژلوفین ها هم از پس ش برنمیاد. همه ی این کارها باید انجام بشه و تو زمان خودشو براش بذاری. اپ Toggl راه حل این مواقع است.
Toggl یک Time Tracker دقیق ه که می تونه بر روی کامپیوتر، تبلت و موبایل به راحتی نصب بشه!
این نرم افزار علاوه بر گوشی شما، بر روی ویندوزتان، مک و حتی لینوکس شما هم نصب میشه!
یه کمپین جذاب که وب سایت sam راه انداخته!
درسته که باید حواسمون به طبیعت باشه ودرخت کمتر قطع کنیم، اما مگه میشه لذت نوت برداشتن روی کاغذ رو از آدم گرفت. کاری که s.a.m کرده اینه که شما دفترهای خوشگلش رو می خرید و یک بسته بذر سرو زربین هدیه می گیرید. باید بذرها را داخل یک گلدون بکارید، مراقب گلدون زربینی-تون باشید، تا خوب جوانه بزنه. سپس جوانه هاتونو به نهال برسونید و بعد داخل زمین بکاریدش. اینجوری هم یه دفتر زیبا دارید، هم سهم خودتون رو از قطع درخت برای تولید اون دفتر خوب ادا کردید و هم حالتون خیلی خوبه.
می تونید برای اطلاع از جزئیات کمچین به لینک زیر سر بزنید.
sam.ir
توی مترو یا اتوبوس یا تاکسی در راه مدرسه یا دانشگاه، اصولا میشه شش کار انجام داد:
اگر به گزینه ی چهارم رسیدید، ما این چهار مجله را پیشنهاد می کنیم:
اگر گیم بازید:
Game.pdf
اگر به بیوگرافی بزرگان تکنولوژی علاقه دارید:
Bio-new.pdf
اگر خوره ی عکاسی هستید:
Photography.pdf
اگر دانشمندید:
Science.pdf
خواندن این مجلات زمانی که استاد شدیدا مشغول درس دادن موضوعی حوصله بر است نیز توصیه می شود. تجربه ثابت کرده هیچ چیز جای مطالعه ی یک مجله ی درست و درمان را در یک صبح پاییزی در ردیف آخر کلاس نمی گیرد!
OrangeInkGeneratedSuccessfully
رفتن به بالا